Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Muurkracht Engineering Downloads Over Certacon
Certacon Engineering

Online catalogus

latei geveldrager borstwering luchtdicht anker loodvervanger spouw loketten


Catalogus download

PDF 6 MBproducten | Spouwankers

Spouwankers zijn constructieve verankeringen die het buitenblad bevestigen aan de achterliggende constructie voor de volledige levensduur van het gebouw. De ankers steunen het buitenblad in horizontale richting, en brengen bijvoorbeeld de windbelasting over naar de achterliggende constructie.

Een selectie uit ons programma spouwankers. Vraag voor inzicht in het totale programma en meer informatie onze nieuwe Spouwanker catalogus aan via onze verkoop: 0341 – 27 88 70.

Slagspouwanker ZV-welle
Het ZV-welle slagspouwanker is geschikt voor het achteraf aanbrengen van spouwankers in bijvoorbeeld beton of kalkzandsteen wanden. De isolatie word hierbij over de spouwankers gedrukt. De ZV-welle is geproduceerd uit roestvast draad A4 (w.nr. 1.4401 / 1.4362 ). Deze is voorzien van slagdraad, een golfverankering en een voorgemonteerde gepatenteerde B3S plug. Door de speciale golfverankering hoeft het ZV-welle anker niet meer afgebogen te worden in het buitenspouwblad. Door de voorgemonteerde plug en de standaard golfverankering is de verwerkingstijd van de ZV-welle ankers tot een minimum gereduceerd. Het ZV-welle slagspouwanker heeft een Duitse Zulassung, waarbij het is goedgekeurd tot een spouwmaat van 200 mm.

Slagspouwanker welle
Het slagspouwanker welle wordt toegepast bij het naderhand aanbrengen van spouwankers, de isolatie en het buitenspouwblad rond bestaande wanden uit metselwerk of beton. Het slagspouwanker welle is geproduceerd uit roestvast draad A2 (w.nr. 1.4301) Deze is voorzien van slagdraad en een golfverankering. Door de speciale golfverankering hoeft het welle anker niet meer afgebogen te worden in het buitenspouwblad.
NB. Ook leverbaar met platte golf voor toepassing in lijm voegen.
Het slagspouwanker welle word met een separate kunststof kraagplug in de constructiewand vastgezet. De kraagpluggen zijn leverbaar in PE of Nylon.

Multi–spouwankers
Het universele Multi-spouwanker is getoetst voor de meeste steen – mortel combinaties.

Het Multi-spouwanker heeft een Duitse Zulassung voor normale en dunbed mortel tot een spouwmaat van 170 mm. (Zul.-Nr.: Z-17.1-633)

Het Multi-spouwanker is gemaakt van roestvrij staal. staal A4. (w.nr. 1.4401 / 1.4362 )

Slagspouwanker PU welle
Het Spouwanker PU welle word ingezet als spouwanker en bevestiging van PUR hardschuim isolatieplaten bij spouwmuren uit massieve metselstenen of beton.
Het geïntegreerde Welle spouwanker is gemaakt uit roestvast staal A2 (w.nr. 1.4301) en hoeft door zijn golfverankering niet te worden afgebogen. (tijds-besparend)

De nylon isolatieplug minimaliseert de koudebrug door de PUR isolatieplaten. Dit geeft een ‘schone’ verwerking; het boorgat word volledig door de nylon isolatieplug gevuld en afgedekt.
NB. Ook leverbaar met platte golf voor toepassing in lijm voegen.

Schroefspouwanker PB 10 voor Cellenbeton
Dit PB 10 systeem wordt toegepast bij het naderhand aanbrengen van spouwankers, isolatie en buitenspouwblad rond wanden uit cellenbeton.

Het spouwanker PB 10 is geproduceerd uit roestvast draad. (w.nr. 1.4401 / 1.4362) Deze is voorzien van schroefdraad, een golf verankering en een speciale B3S plug. Door de speciale golf verankering hoeft het PB 10 anker niet meer afgebogen te worden in het buitenspouwblad.

Het PB 10 spouwanker heeft een Duitse Zulassung. (Zul.-Nr.: Z-17.1-825)

Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Vacatures

Engineer

Calculator


Laatste nieuws

Klant aan het woord: Maarten Altena

Marktontwikkelingen, prijzen en levertijden

Vroege slimme keuze Certacon geveloplossingen betaald zich uit in de praktijk

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek