Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Muurkracht Engineering Downloads Over Certacon
Certacon Engineering

Online catalogus

latei geveldrager borstwering luchtdicht anker loodvervanger spouw loketten


Catalogus download

PDF 6 MBnieuws | Certacon ontvangt KOMO-certificaat 25

Certacon ontvangt KOMO-certificaat

2013-02-07, Certacon B.V.

Op donderdag 7 februari, op de Bouwbeurs in Utrecht, nam Arjan van Geerenstein van Certacon B.V. het KOMO-certificaat in ontvangst van de heer Cas de Roos van SGS-INTRON Certificatie B.V.

Verklaring van SGS INTRON Certificatie B.V.
Dit attest-met-productcertificaat is op basis van BRL 3121 "Metalen lateien en metalen metselwerkondersteuningen in metselwerkconstructies" d.d. 2004-03-16 en WB d.d. 1-6-2010 conform het SGS INTRON Certificatie-reglement voor Certificatie en Attestering 2006 afgegeven door SGS INTRON Certificatie B.V.

Sinds de oprichting in november 2010 heeft Certacon een stormachtige en turbulente tijd beleefd. Midden in een periode die gekenmerkt is door economische tegenspoed voor de Nederlandse bouwmarkt is begonnen met de engineering en verkoop van geveldragers, lateien, borstweringsteunen en randbekistingen. Met de steun van moederbedrijf Hakron Nunspeet B.V heeft het engineers-team zich kunnen bezighouden met datgeen waar hun hart ligt: slimme oplossingen op het gebied van gevelondersteuning bedenken.

 De groeiende klantenkring is het beste bewijs voor de hoge kwaliteit van de Certacon-producten. Daarnaast heeft Certacon er voor gekozen deze kwaliteit ook te laten toetsen en bevestigen door een onafhankelijk certificeringsinstituut. Dit heeft erin geresulteerd dat tijdens de Bouwbeurs 2013, op donderdag 7 februari om 16.00 uur Certacon het KOMO-certificaat voor de engineering en productie van geveldragers en lateien in ontvangst mag nemen van certificeringsinstituut SGS Intron.

Download KOMO-certificaat

Bekijk de videoEigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Vacatures

Engineer

Calculator


Laatste nieuws

Klant aan het woord: Maarten Altena

Marktontwikkelingen, prijzen en levertijden

Vroege slimme keuze Certacon geveloplossingen betaald zich uit in de praktijk

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek